Saturday, February 20, 2021

Mesijev dolazak u PSŽ izazvao je potpuni haos među navijačima pariskog kluba što svedoči podatak da su samo 30 minuta nakon što je zvanično objavljeno da Mesi prelazi u PSŽ rasprodati svi njegovi dresovi novog kluba. Serhijo Ramos jedan od najbolji defanzivaca u istoriji fudbala na pragu je velikog transfera.


Lionel Messi Barcelona Goal Celebration V Levante La Liga 2019 In 2021 Lionel Messi Messi Lionel Messi Barcelona

PSŽ je u svom saopštenju objavio da su fan tokeni uključeni u njegov.

Messi prelazi u psž. Prema pisanju Đanluke di Marcija Fabricija Romana i ostalih uglednih novinara PSŽ je uveliko u kontaktu sa Mesijem i njegovim ocem i u narednim danimasatima trebalo bi da se ozvaniči saradnjaUgovor će biti potpisan do 2023. Argentinski as Leo Mesi na oproštaju od Barselone govorio i o gorućoj temi - novom klubu. Tanjug 29112016 1030.

POSLE PRIČA DA PRELAZI U REAL I PSŽ Ronaldo se hitno oglasio i rekao gde nastavlja karijeru. VIDEO Slavni Argentinac je dogovorio sve detalje a pristao je na ugovor na dve sezone po kom će godišnje primati 35 miliona evra sa bonusima. Volim ga i poštujem ali nisam ni pomišljao na to da ga dovedemo - rekao je trener Reala Anćeloti.

Mesi sleteo u Pariz na aerodromu opšta LUDNICA. Georgina je u Parizu bila zbog svojih obaveza prema sponzoru ali su mnogi francuski mediji to povezali s mogućim transferom Ronalda ovog leta u PSŽ. Više nema dileme.

Dolazak Lionela Mesija u Pari Sen Žermen sve je izvjesniji. Dnevni horoskop za 7. Godine uz opciju produžetka na još jednu godinu a finansijski detalji još nisu poznati.

Argentinska fudbalska zvijezda Lionel Mesi je za prelazak u francuskog prvoligaša PSŽ plaćen i kriptovalutom fan tokenima. Preostali su samo lekarski pregledi koji će se obaviti u narednim danima pošto je već dogovoren dvogodišnji ugovor. Messi za prelazak u PSG plaćen i kriptovalutom.

NOVAK ĐOKOVIĆ DOBIO NA SUDU POSLE 9. Da Messi prelazi u PSG postalo je jasno kad su Parižani zakupili Eiffelov toranj za 10. Messi 34 je napustio Barcelonu u kojoj je proveo 21 godinu i u utorak potpisao dvogodišnji ugovor s PSG-om uz opciju produljenja na još godinu dan.

Zadnji put napravili su to kada je doveden Neymar Jedan od najboljih nogometaša u povijesti Lionel Messi od četvrtka više nije igrač Barcelone zbog kako su u. Mladi par u vreloj akciji na sred plaže u Bečićima konobaru ispao poslužavnik video Kažu da DATUM ROĐENJA nepogrešivo određuje vašu ličnost. Lionel Mesi je prihvatio ponudu Pari Sen Žermena i za nekoliko sati će i zvanično postati novi igrač francuskog velikana.

U komentarima su se oglasili i mnogi navijači Parižana koji su pozvali Georginu i Ronalda da dođu u Pariz i da on potpiše za ovaj klub. Mesi 34 je napustio Barselonu u kojoj je proveo 21 godinu i u utorak potpisao dvogodišnji ugovor s PSŽ-om uz opciju produženja na još godinu dana. Httpbitly2Q4Quhi Get 5 OFF use.

Mesi prelazi u PSŽ. Naime kako je preneo ugledni medij Mesi će dobiti trogodišnji ugovor vredan 120000000 evra. Šuškanja oko zadnjih transfera u klub uzrokovala su porast u interesu za PSŽ fan tokene sa trgovinom koja prelazi 12 milijarde dolara u danima koji su prethodili dolasku navodi se u saopštenju pariskog kluba.

Parižani su od početka prvi favoriti da potpišu ugovor sa Argentincem a prema poslednjim informacijama Ekipa sa basnoslovnom ponudom definitivno su najbliži tome. Httpbitly2Q4Quhi Get 5 OFF use. PSŽ je objavio da je primećeno pojačano trgovanje među navijačima sa fan tokenima nakon najave Mesijevog dolaska.

Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi je za prelazak u francuskog prvoligaša PSG plaćen i kriptovalutom fan tokenima. Lionel Mesi i Barselona su razlazom prodrmali fudbalsku planetu a zainteresovan je klub Pari Sen Žermen. Za 30 minuta nestali su svi plavi domaći dresovi sa brojem 30 a u rekordnom roku od 20 minuta nestala je i.

GOTOVO JE I PSŽ POTVRDIO. Sve veći je broj žarišta a Delta napreduje u 19 regiona u Italiji. Messi 34 je napustio Barcelonu u kojoj je proveo 21 godinu i u utorak potpisao dvogodišnji ugovor s PSG-om uz opciju produljenja na još godinu dan.

Klajvert koristi zastoj oko ugovora Mesi prelazi u PSŽ. Sportski direktor Pari Sen Žermena Patrik Klajvert kontaktirao je oca Lionela Mesija Horhea sa željom da iskoristi zastoj u pregovorima oko novog ugovora sa Barselonom i dovede ga u Francusku. Sve burnije se priča o odlasku Kristijana Ronalda iz Juventusa ukoliko se ne izbori Liga šampiona naredne sezone.

Sveci su na njegovu adresu danas poslali zvaničnu ponudu koju je Argentinac prihvatio. On avg 8 2021. UTICAJ slavlja u danima za polufinale i onoga što se dešavalo juče nakon pobede na Evropskom prvenstvu u fudbalu moći će se sabrati za nekoliko dana i Italija donosi plan do kraja sedmice o planovima suspijanja širenja kovida.

Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi je za prelazak u francuskog prvoligaša PSG plaćen i kriptovalutom fan tokenima. Poremećaji u evropskom fudbalu Mesi prelazi u ovaj klub. Klajvert koristi zastoj oko ugovora Mesi prelazi u PSŽ.

Lionel Mesi će i defitivno nastaviti karijeru u Pari Sen Žermenu potvrđuje dobro obaviješteni novinar Fabricio Romano. Španac je blizu potpisivanja ugovora sa Pari Sen Žermenom u koji dolazi kao slobodan igrač iz Real Madrida javlja RMC.


B R Football On Twitter Messi Ronaldo Lionel Messi


Leo Messi S Instagram Profile Post Diario As Reported That Psg Made An Offer To Lionel Messi Messi Leomessi In 2021 Lionel Messi Leo Messi Messi Psg


Pin On Messi


Pin On Fcb Barcelona


Lionel Messi Wallpapers Hd Download Free Pixelstalk Net Messi Vs Ronaldo Messi And Ronaldo Messi


Legends Never Lose Ronaldo Football Messi And Ronaldo Cristiano Ronaldo Junior


Lionel Messi Lionel Mesi Barcelona Barselona Messi Lionel Messi Messi 10


Messi Photo Wallpaper 2021 Live Wallpaper Hd Lionel Messi Wallpapers Lionel Messi Messi Photos


Pin On Messi


Potential Lineup Psg With Lionel Messi Paris Saint Germain 2021 22 Rumor Transfer Lionel Messi Youtube


Sport Poster Prints Displate In 2021 Messi Poster Lionel Messi Lionel Messi Posters


Pin On Messi


Is Lionel Messi Going To Inter Milan Next Season Oh My Goal Youtube


Lionel Messi Matteo Politano Lionel Messi Messi Sports


Pin On Lionel Messi


Lionel Messi Ce U Psg U Na Dresu Nositi Broj 19 Vijesti Hr


Messi Black Kit Lionel Messi Barcelona Messi Leo Messi


Pin By Riyad Hossain On Lionel Messi 10 Lionel Messi Messi Messi Soccer


Messi Lionel Messi Barcelona Leo Messi


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Copyright © Best of Messi Day