Monday, April 26, 2021

The 34-year-old man who said an emotional farewell to Barcelona after 21 years of trophies at the club will parade in Paris on Wednesday with the Argentinian ready to start a new chapter in his remarkable football history. Polako cure i detalji iz trogodišnjeg ugovora prema kojem bi Messi trebao imati plaću od 40 milijuna eura po sezoni.


Pin Di Berita Bola

Zarađivat će po sezoni između 35 i 40 milijuna eura ovisno o ostvarenim bonusima.

Messi psg ugovor. Argentinska fudbalska zvijezda Lionel Messi predstavljen na današnjoj konferenciji za medije kao novi član francuskog Paris Saint Germaina PSG prenosi Anadolija. Messi potpisao dvogodišnji ugovor s PSG-om 11082021. Messi je pristao pridružiti se PSG-u nakon njegovog iznenadnog odlaska iz Barcelone.

Messi u ugovoru s PSG-om ima neobičnu klauzulu. Brojni navijači i ljubitelji nogometa pitaju se gdje će Argentinac nastaviti karijeru. Da Leo će danas potpisati ugovor s PSG-om potvrdio je Jorge Messi za La Sextu.

Brazilski je novinar ugled stekao jer je prvi u svijetu otkrio da Neymar odlazi u PSG te je prošloga ljeta prvi upozorio da je Messi klubu poslao faks tražeći odlazak odnosno raskid ugovora. Napokon je sve dogovoreno i Leo Messi još tijekom dana postat će igrač PSG-a a sutradan će biti i predstavljen u Parizu. Marca štoviše otkriva da Messi 34 nije dobio nikakvu naknadu za potpis dvogodišnjeg ugovora s PSG-om što je raritet u slučajevima kada igrač u novi klub dolazi bez odštete.

Igraću s najboljim igračima na svijetu. Već se zna i kada potpisuje. Messi potpisao dvogodišnji ugovor s PSG-om predstavljanje u srijedu u 11 sati.

Ramos Donnarumma Wijnaldum Hakimi i Pereira ovoljetna su pojačanja PSG-a. Messi potpisao dvogodišnji ugovor s PSG-om Paris Saint-Germain u utorak uvečer je zvanično objavio da je potpisan dvogodišnji ugovor Lionelom Messijem uz. LIONEL MESSI od utorka je igrač PSG-a.

Marca štoviše otkriva da Messi 34 nije dobio nikakvu naknadu za potpis dvogodišnjeg ugovora s PSG-om što je raritet u slučajevima. Španski list Marca demantuje francuske medije koji navode da je Lionel Messi samo za potpis. Messi je u Barceloni proveo nevjerojatnu 21 godinu.

Paris Saint-Germain u utorak uvečer je zvanično objavio da je potpisan dvogodišnji ugovor Lionelom Messijem uz opciju produženja na treću godinu. Argentinski fudbaler Lionel Messi prošle sedmice zvanično je predstavljen kao novo pojačanje PSG-a. Messi je podsjetimo jučer stigao u PSG kao slobodan igrač nakon što je bio primoran na rastanak s Barcelonom.

Nagađa se da je za PSG potpisao do 2023. BBC javlja da je nogometaš dogovorio dvogodišnji ugovor sa PSG. Messija su tisuće navijača dočekale na pariškom aerodromu.

Godine uz mogućnost da se ugovor produlji na godinu dana. Leo Messi 34 nije previše razmišljao nakon što je Barcelona u petak i službeno objavila da zbog financijskog fair-playa ne može potpisati ugovor s njimArgentinac je spremno prihvatio ponudu PSG-a a sada se čini kako je odlazak u Pariz u stvari cijelo vrijeme bila njegova prva rezervna opcija. Španjolski Mundo Deportivo piše da bi predstavljanje Argentinca kao novog igrača PSG-a trebalo biti već u utorak a LÉquipe je pomoću svojih izvora došao do.

Barcelona zbog finansijskih problema nije mogla Messiju. Vijest da je PSG ponudio ugovor Messiju otkrio je brazilski novinar Marcelo Bechler nedvojbeno najpouzdaniji izvor za velike vijesti u Barceloni. Zadnja izmjena 10082021 1532.

Na današnje predstavljanje Messi je stigao u društvu porodice i prvog čovjeka PSG-a Nassera Al-Khelaifija. Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi 33 novi je igrač Paris Saint Germaina PSG potvrdio je francuski klub na društvenim mrežama. Napokon su procurili sočni detalji ugovora s PSG-om i poznato je koliko će Lionel Messi zarađivati u Parizu u sljedeće dvije sezone.

Jasno je da je Messi našao novi klub nakon što je prošlog tjedna potvrđeno da neće završiti karijeru u Barceloni unatoč tome što je prije tri tjedna dogovorio novi ugovor. Lionel Messi will wear the No 30 shirt after reportedly turning down Neymars offer of the No 10 shirt. Paris Saint-Germain u utorak uvečer je zvanično objavio da je potpisan dvogodišnji ugovor Lionelom Messijem uz.

Talijanski mediji pišu da 34-godišnji Argentinac na stolu ima ponudu PSG-a koji ove sezone slaže svemirsku momčad. Godine uz mogućnost da se ugovor produlji na godinu dana. Lionel Messi is committed to helping to crer something special on Paris Saint-Germain after completing his trip and signing a two-year contract on Tuesday.

Messi je u utorak potpisao dvogodišnji ugovor s francuskim prvoligašem uz opciju produženja na treću godinu. Messi predstavljen u PSG-u. Messi ima dva nevjerovatna bonusa u ugovoru s PSG-om.

Nakon što je postalo poznato da neće nastaviti s Barcelonom odmah se otvorila opcija prelaska u PSG koji je najozbiljnije krenuo u akciju dovođenja Messija a plus je bio taj što je. Pariški klub potvrdio je njegov dolazak videom objavljenim na društvenim mrežama a Messi će se javnosti obratiti u srijedu u 11 sati. Objavljeno 10082021 u 1233.

Lionel Messi karijeru nastavlja u PSG-u nakon što je u Barceloni proveo više od 20 godina. Messiju je ovog ljeta istekao ugovor s Barcelonom i očekivalo se da produži saradnjom s katalonskim klubom ali se to na kraju nije desilo. Messi who will wear the No 30 shirt in Paris will earn a net.

NAJČITANIJI španjolski list demantira francuske medije koji navode da je Lionel Messi samo za potpis ugovora s PSG-om dobio 40 milijuna eura. Messi ima dva nevjerojatna bonusa u ugovoru s PSG-om. Nagađa se da je za PSG potpisao do 2023.

S obzirom na porezne zakone u Francuskoj plaća puta 23 Argentinac će PSG koštati više od 90 milijuna eura po sezoni s porezima. Potpisao je ugovor na dvije godine uz opciju produžetka na još jednu sa Parižanima.


Google Fresh News Sources Near Releasing That Barca Can Not Hold Mes Lionel Messi Messi Psg


Glasine Iz Pariza Leo Messi Vec Sutra Bi Trebao Biti Novi Nogometas Psg A Vecernji Hr


Leo Messi King Barca Vs Real Barca Vs Psg 23 04 2017 Lionel Messi Leo Messi Messi


Pin De Proud Armenian Em Album Psg Futebol Neymar Futebol Neymar


Lionel Messi Dogovorio Dvogodisnju Saradnju S Psg Om


Pin On Ronaldo


Messi Potpisao Dvogodisnji Ugovor S Psg Om Predstavljanje U Srijedu U 11 Sati Barcelona News Al Jazeera


Paris Saint Germain On Instagram Welcome Pochettino Weareparis Icicestparis Allezparis Psg Parissa In 2021 Psg Paris Saint Germain Mauricio Pochettino


Why Lionel Messi Intention To Join Psg Has Nothing To Do Money But Pride Latest Football News And Entertainment In 2021 Lionel Messi Messi Psg


Neymar Paris Saint Germain Neymar Football Ronaldo Football Neymar Jr Wallpapers


Di Maria Menanti Main Bareng Messi Di Psg Di 2021 Lionel Messi Messi Camp Nou


Pin Oleh Edson Santos Di Goat Di 2021 Sepak Bola


Pin On Assist


Pin By Istvan Benedek On Leo Messi Lionel Messi Leo Messi Messi


Messi Bisa Pindah Ke Psg Kilas Seputar Berita Sepakbola Terhangat Lionel Messi Messi Psg


Lionel Messi Wallpaper 2020 4k Iphone Barca Messi 2020 Barca Lionel Mess Barca Iphon Lionel Messi Lionel Messi Barcelona Lionel Messi Biography


Pin On Footballaddict


Leo Messi S Instagram Profile Post Diario As Reported That Psg Made An Offer To Lionel Messi Messi Leomessi In 2021 Lionel Messi Leo Messi Messi Psg


Messi Potpisao Dvogodisnji Ugovor S Psg Om Predstavljanje U Srijedu U 11 Sati Barcelona News Al Jazeera


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Copyright © Best of Messi Day